Skilsmisserne boomer

Skilsmisserne boomer efter sommerferien. Flere tager lige ferien med, for børnenes skyld. Når ferien er slut, melder hverdagen sig. Skilsmissen har ofte været under opsejling længe. At blive skilt er et hårdt, men for nogle, nødvendigt skridt her i livet. Især når der er børn involveret.

En specialist i familieret kan hjælpe dig - vi står klar

Vores familieadvokater, Helene Treschow, Susanne Graffmann og Susanne Ravn er meget erfarne i at hjælpe dig med at løse opgaver indenfor familie- og børneområdet. Fra forældremyndighed, bopæl og samvær til børnebidrag og skilsmisse. Holdet har kapacitet til at hjælpe hele vejen, fra Familieretshuset til Familieretten, og videre til Landsretten og Højesteret, hvis det skulle blive aktuelt. Forældremyndighed, bopæl og samvær Vores erfaring er, at det ofte kan være en fordel at involvere en dygtig familieadvokat, inden du som forælder flytter fra en fælles bolig.

Hvem er bopælsforælder? Hvem er samværsforælder? Hvem bestemmer hvad? Også når der er fælles forældremyndighed.

Én af de sværeste beslutninger, når forældre ikke skal være sammen længere er at finde ud af, hvem der skal være bopælsforælder og samværsforælder. Selvom forældrene ønsker, at børnene skal være lige meget hos hver, eller har aftalt delt bopæl, er der stadig kun én, der kan have børnenes adresse.

Pas i delebørnsfamilier

Det er desværre ikke en usædvanlig situation i delebørnsfamilier, at den ene forælder ikke vil udlevere barnets pas til den anden, eller underskrive en ansøgning om pasudstedelse.

Må jeg tage vores børn med til udlandet på sommerferie?

Hvis du overvejer at rejse ud af Danmark med jeres børn på sommerferie, skal du sikre dig, at det kan ske lovligt. Sommeren er på vej, og mange glæder sig til den sommerferie, der venter lige rundt om hjørnet. Flere har allerede planlagt sommerferien, mens andre drømmer.

Abonner via RSS Abonner på RSS

Arrangementer

Se flere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Forum Orienterings nyhedsbrev, og få seneste nyt om dine interesser.

Meddelelser

Se flere