Nyt skyldnerregister giver lettere adgang til registrering og søgning på dårligere betalere.

Print

Oprettet d. 6/7 - 2005

Som det første advokatfirma i Danmark er Forum Advokater blevet certificeret til at indberette dårlige betalere i et nyt register – ”Debitor Registret” der er et nyt alternativ til RKI.

Med certificeringen kan vi nu tilbyde alle private som offentlige virksomheder at få indberettet deres dårlige betalere i et debitorregister – helt omkostningsfrit.

Vore analyser viser at en indberetning øger debitors betalingsvilje og samtidig forhindrer debitor i at stifte ny gæld så vi er meget glade for at kunne tilbyde denne service. Vi kan indberette fordringer der er op til 5 år gamle når blot gælden er dokumenteret.

”Debitor Registret” drives af branchefolk med erfaring fra bl.a. Dun&Bradstreet og har indgået en samarbejdsaftale med Advokaternes Serviceselskab , der repræsenterer over 3.000 advokater så vi tror bestemt der vil komme mange indberetninger til det nye register.

I det hele taget kan vi se, at der er ved at ske en holdningsændring til fordel for mange små og mellemstore virksomheder. Ny lovgivning på inkassoområdet vil gøre det lettere og hurtigere for virksomhederne at forfølge deres krav og en mere omfattende registrering af dårlige betalere vil give bedre muligheder for at forebygge tab.

Yderlige information om det nye Debitor Register kan fås på www.registret.dk eller hos Forum Advokater’ s inkassoafdeling på 46 38 03 33 . For mere information om inkasso se www.advokatinkasso.dk og www.online-inkasso.dk