Lokal advokat underviser bloggere

Print

Skrevet af Allan Ohms d. 21/9 - 2011

Et af de nye medier hedder blogs. Ordet kommer fra web-log og det dækker en hjemmeside på internettet, hvor en skribent - bloggeren - fremfører egne og andres synspunkter. En af Danmarks førende bloggere, Anne-Grete Belmadani, underviser i kunsten at blogge. I næste måned optræder den lokal advokat, Allan Ohms, som medunderviser. Og hvorfor nu det - er det virkelig advokatarbejde? Allan Ohms fortæller til Roskilde Avis:

Bloggen er et afprøvet medie, men jeg har kun brugt det siden april. Det har jeg gjort, fordi jeg ønsker at undersøge hvordan sociale medier kan bruges i en moderne verden. Jeg eksperimenterer med at bruge bloggen + Facebook + Twitter + LinkedIn + Klout + Google Plus+Flickr + You tube, som henviser på kryds og tværs. Det er spændende og som advokat skal jeg også kende den virtuelle verden.

Allan Ohms er tillige af brancheforeningen Danske Advokater hyret til at arbejde med på at få advokater til at bruge de nye sociale medier i deres arbejde.-

- Jeg vil sige, at sociale medier er et spændende felt. Langhåret, men dog til at få hånd om. Det er nok sundt for hjernen, for hver dag bringer nye muligheder. Nu lancerer Facebook en lang række nye muligheder, som er blevet til, fordi Google Plus i løbet af uhyre kort tid - og kun i en betaversion - har fået lige så mange brugere som Facebook. Hvis nogen har lyst til at prøve Google Plus så send mig en mail, så vil jeg sende dig en invitation. Da det er en betaversion, skal du inviteres for at være med. Førende folk indenfor sociale medier mener, at Google Plus vil blive ekstremt meget anvendt. Det kan vi ikke vide, men det er godt at være på forkant, siger advokaten, inden han løber ud af døren på vej til et retsmøde.

Du kan se Allan Ohms blog på www.allanohms.dk

Du kan se indbydelsen her - jeg står korrekt placeret - nederst ;-) http://businessliv.dk/blogger2