Alle temamøder er gratis og afholdes i Roskilde.

 

Arrangementet er allerede afhold

Afholdes: Tirsdag, 3. september 2019 - 8:00 - 19:00

Når forholdet mellem mor og far går i hårdknude, kommer det spørgsmål, der nok er det sværeste: Hvor skal børnene bo?

Det kan være vigtigt at søge vejledning tidligt i processen hos en familieadvokat med den rigtige faglige viden og erfaring, og som har evnen til at forstå de ting, der er vigtige for dig.

Vil du vide mere om det nye begreb ”delt bopæl”? Har du brug for råd om samvær, herunder 7/7-ordninger? Måske går du og tænker på, hvordan en sag behandles i Familieretshuset, eller hvornår en sag indbringes for Familieretten? Har du hørt om de tilbud, der findes om konflikthåndtering? Vil du høre om mulighederne for fri proces og retshjælp?

Forum Advokater tilbyder en gratis og uforpligtende snak om de ting, der fylder. Kom og mød vores stærke hold af familieadvokater – de er specialiseret i spørgsmål om børn, herunder i forhold til forældremyndighed, bopæl, samvær og bidrag.

Når det handler om det vigtigste i ens liv, børnene, så skal den der fornemmelse af kemi og tryghed være der – du skal føle, at du har valgt en advokat, der gør alt, hvad der kan gøres.

Tid Den 3. september, kl. 8-19.00
Sted: Forum Advokater, Havnevej 3, 4000 Roskilde
Pris: Gratis
Tilmelding:

Meget gerne, og til Linda i receptionen på lt@forumadvokater.dk

Hvis du ikke har mulighed for at møde op, men har brug for et godt råd eller bare en snak, er du meget velkommen til at kontakte en af vores familieadvokater.

Helene Treschow - htr@forumadvokater.dk - 4638 0389
Susanne Graffmann - sugr@forumadvokater.dk - 4638 0338
Susanne Ravn - sr@forumadvokater.dk - 4638 0330