En specialist i familieret kan hjælpe dig - vi står klar

Print

Skrevet af Helene Treschow d. 2/7 - 2019

Vores familieadvokater, Helene Treschow, Susanne Graffmann og Susanne Ravn er meget erfarne i at hjælpe dig med at løse opgaver indenfor familie- og børneområdet. Fra forældremyndighed, bopæl og samvær til børnebidrag og skilsmisse. Holdet har kapacitet til at hjælpe hele vejen, fra Familieretshuset til Familieretten, og videre til Landsretten og Højesteret, hvis det skulle blive aktuelt.

Forældremyndighed, bopæl og samvær
Vores erfaring er, at det ofte kan være en fordel at involvere en dygtig familieadvokat, inden du som forælder flytter fra en fælles bolig. Det er i hvert fald en god idé at involvere en familieadvokat hurtigst muligt. På den måde får du ofte tilrettelagt din situation bedst, sådan at du undgår at blive ramt af en flytning fra det tidligere fælles hjem, eller af andre ting.

En sag om forældremyndighed, bopæl, samvær eller børnebidrag starter i Familieretshuset. En tur i Familieretshuset kan være overvældende og forvirrende. Du støder på begreber, paragraffer og procedurer, som kan være en fordel at få oversat. Vores familieadvokater hjælper dig igennem junglen af juridiske begreber, og yder gode råd i øjenhøjde.

Vores familieadvokater hjælper også med den indledende kontakt til Familieretshuset. Skal du til møde i Familieretshuset, kan du enten selv deltage (dog skal du være klar over, at Familieretshuset skal rådgive og vejlede jer begge), eller du kan tage en familieadvokat med. Det kan være en fordel, fordi vores familieadvokater har overblikket over de overvejelser, der kan være vigtige at gøre sig inden og undervejs i mødet. Samtidig kan de hjælpe dig med at få lagt en strategi. Vores familieadvokater sørger også for, at du ikke kommer til at gå med til en aftale, som du bagefter fortryder. Vores familieadvokater er nemlig kun din rådgiver, og vil i videst muligt omfang sikre, at udfaldet bliver godt for dig og dine børn.

Børnebidrag
Den af jer, der har jeres barn boende vil normalt have krav på børnebidrag fra den anden forælder. Familieretshuset kan afgøre, om den anden forælder opfylder sin forsørgelsespligt overfor jeres barn. Har forælderen jeres barn halvdelen af tiden, vil forælderen oftest blive anset for at have opfyldt sin forsørgelsespligt.
Vores erfaring er, at det også er muligt at opfylde sin forsørgelsespligt, hvis du har jeres barn på samvær mindre end halvdelen af tiden. Vores familieadvokater hjælper også med at tilrettelægge og oplyse din børnebidragssag, så du er sikker på at stå bedst muligt.

Valg af familieadvokat
At vælge en familieadvokat kan være en jungle, især hvis du ikke har fået én anbefalet. Det er vigtigt at vælge en familieadvokat, du er tryg ved både fagligt og menneskeligt, fordi de her sager handler om det vigtigste i ens liv, børnene.

Vores familieadvokater oplever en stor kundetilfredshed, herunder ved at kunderne vender tilbage, når de på ny får brug for en familieadvokat, og vi har rigtig mange kunder på anbefaling fra tidligere kunder. Vil du hilse på Forum Advokaters hold af familieadvokater, eller vide mere? Måske står du midt i en svær proces omkring jeres barn?

Du er velkommen til at kontakte en af vores familieadvokater, Helene Treschow på htr@forumadvokater.dk, tlf. 46380389, mobil 53737179, Susanne Ravn på sr@forumadvokater.dk, tlf. 46380330, eller Susanne Graffmann på sugr@forumadvokater.dk, tlf. 46380338.