EJERLEJLIGHED/VILLALEJLIGHED

Print

Oprettet d. 7/10 - 2013

Skal du købe ejerlejlighed?

Husk, at ejendomsmægleren skal sælge lejligheden bedst muligt til gavn for sælger. En købsaftale er ikke bare en købsaftale. Den er et udkast til en aftale mellem sælger og dig. Sørg derfor for at have en rådgiver med på din side helt fra start. Så har du bedst mulighed for at præge aftalen, så den bliver fair for dig også.

Når du køber lejlighed vil du opdage, at der kan følge 150-200 sider med i handlen, som du skal tage stilling til. Forum Advokater Bolig rådgiver om hundredvis af ejendomskøb om året på et højt specialiseret niveau. Vi engagerer os i din sag, og vi er lette at komme i kontakt med under hele forløbet. Fra start til lejligheden er dit. Vi er effektive og tager os af din sag med det samme. Du får det direkte telefonnummer til den advokat, der behandler din sag, så du altid lige kan ringe, hvis du bliver i tvivl om noget. Du vil opleve et trygt forløb hele vejen igennem. To sager er ikke ens, og vi skræddersyr vores rådgivning efter dit behov.

Vores rådgivning omfatter

gennemgang af dokumenter – og af, hvilke dokumenter, der mangler
et personligt møde, hvor vi sammen laver en grundig helhedsvurdering af aftalen
juridisk og finansiel rådgivning
forhandlinger om aftalens vilkår tæt samarbejde med de andre professionelle – mæglere, banker m.v.
skødeskrivning, tinglysning og udarbejdelse af refusionsopgørelse m.v.

FORBEHOLD: For tiden er der mange om buddet på de enkelte ejendomme. Hvis du kommer i en situation, hvor du føler dig presset til at skrive under på en købsaftale, for at andre ikke skal løbe med lejligheden, skal du skrive følgende ind i aftalen:

”Min underskrift på købsaftalen er betinget af, at min advokat, Forum Advokater, Havnevej 3, 4000 Roskilde, kan godkende købsaftalen i sin helhed.”

Du skal ikke acceptere ændringer i formuleringen af dette forbehold, hvis du ikke har haft din personlige rådgiver med på banen, inden du underskriver aftalen.

Hvis du har spørgsmål, så ring til os og få en uforpligtende snak!